12 Temmuz 2014 Cumartesi

           
                          Bugün D-SHIRT’lerimden Hangisini Seçsem Acaba?
   Powered by Levh-i Mahfuz  ile upgrade edilen tüm yeni bilgisayarların, Tek çekirdekli ama en güçlü işlemcisinin adı: Indigo Inside.
    Başımızdakiler ile doğarız dünyaya ve etrafımızda dolanır Evilyalar. Ashab-ı Kehf'den olup inimiz de gideriz sevgi yurduna ve İndigo adını alıp Ölümsüz Aş.k ile buluşuruz Sensizm isimli o akarsuda. Döndüğümüzde kalabalıklara; Riskli Şeylerden bahsettiğimiz Gelecek Dünya düşüncesi  için Köyün Delisi oluveririz bir anda. O kalabalıklar ki İsteksizliklerinden Kapalıdırlar unuttukları Heyecanlı çocukluklarına . Ve “Eşittir, her çeşit.” dediğimizde Garip Gureba görürler bizi şaşkınlıkla.
   Oysa biz, Yaşlı İndigolardan biri olan o Nasretteen gibi Gökyüzünden Kelecek yıldırımlarla şarj ederiz Beyin Pilimizi. Böylece kanatlanır Braingel meleğimiz. Tasavvur Felsefesi ile buluşan 9 Felsefesi ile Açıktır artık Süperbilinmeyenin içindeki Tam Bağımsızlığımız.
   Herşey Değişir dünyasındaki Asi kelimeleriz biz. Ken-dine Bir Yol Çizip sivrisinek iken bal arısına dönüşen Yazgıya ulaşmanın yolunu Araştıranlarız. Sevgi Çakrasında biriktirdiğimiz Reiki balıyla iyileştiririz böylece ulaşabildiğimiz yaraları. Bilginin Gücüdür bizim için gerçek Göz Doktoru. Artık eski olana dönmek için Güneş ve Ay bile alamaz gözümüzü. Eski Dindigo’larız biz. Şimdi ise Midemizden geçen her Kalori ile Siyahı Beyaza dönüştürmenin yollarını ararız. Kimse de merak etmez bizim Düşüncelerimizi Okuyabilmeyi. Çünkü bizim mutluluğumuz Nikah Masasındaki bir Palyaço kadar bellidir.

   Öğrencileriyiz biz Rahmet’in. Ve güzel bir şeyler öğrenemediğimiz hastalıklarımıza bile Geçmemiş Olsun deriz. Rahman ile dopdoludur öğrenip Rahim’e dolan sevgimiz. Biliriz ki Mikroişlemcisi doğru Network bağlantısına kavuşmuş isa insanın; artık ismi İsmet’miş, Mehmet’miş ne önemi var.  Bakın Cennete doğru merdiven dayamış, değişip dönüşen tüm 1ND190’lar.

ŞİMDİ D-SHIRT KUŞAN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder