12 Mart 2014 Çarşamba

      ŞİMDİLİK YAHUDİYİZ HEPİMİZ
   Kim anlatabilir bana farkı? Kız çocuklarını öldüren kavmine “Durun!” diyerek ayağa kalkan bir Muhammed’in dünyasıyla, şu an yaşadığımız ‘modern’ dünya arasındaki farkı kim anlatabilir, kim?
   Sırf kendini kurtarma derdine düşmüş korkaklarız hepimiz. Birliğe gerçekten inanmadığı için birleşmeyi becerememiş ve (iki adet ‘ves’)eyi susturacak cesareti bugüne kadar hiç bulamamışlarız biz. Etrafında olan bitene gözlerini kapatıp orta çağ bitti zannederken ne kadar da bencil ve cahiliz oysa. Benim evim, benim arabam, benim çocuklarım derken ya da bunun bir benzeri; bizimkiler, “Yaşasın bizimkiler ve Kahrolsun sizinkiler!” derken yücelip yükselmek ne de keyifli geliyor değil mi savaşcı kişiliğimize. Orta çağda yaşadığımıza şaşmamalı şanlı savaşcılar.
   “Elbette siz kazanacaksınız ve düşmanlarınız yenilecek!” Ah bir bilsek bu söz bizi yakacak! Tanımadıysanız tanıtayım kardeşlerim: Bu söz, kendini diğerinden üstün gören her düşünce sahibini -Yahudi- yapan sözdür. Ve bu savaşcı kişilik içimizde yaşadığı müddetçe de yahudileşmiş bir dünyanın parçası olmayı kurnazca kabullenmiş sessiz ya da sesli yahudileriz hepimiz. Şimdilik.
   Rahat evinde otur ve büyüklenmeye devam et. Fakat bil ki TV karşısında bombalar yağarken çocukların tepesine ya da gaz fişekleri ya da keskin nişancı mermileriyle vurulan vb. dünyadaki her can için üzülmüyorsan hiç; boşuna avutma kendini cennet hayalleriyle kardeşim. Çünkü cennette eşitsizliğe ve savaşa yer yok.
Hiç şüphesiz, bütünü kendimizden değersiz saymaya olan bu yahudi merakımız, içimizdeki savaşcının tek besin kaynağı.
   Kalbini bir yokla şimdi. Bir düşmanın ve dinmeyen bir öfken varsa içinde sen de yahudisin şimdilik. Çünkü tüm varlığın TEK’e dönüşünü yazan Kur’an’dan; tüm varlığın aslında TEK Allah’ın içinde bir kul olduğunu anlamak hiç de zor değil. Allah katı, Rabbin katı ve Rahman katı geçerken Kur’an’ın içinde; okurken hiç merak ettin mi gerçekten bu üç katın farkını. O farkın açıklaması Levh-i Mahfuz’da saklı. Yazanı buRAK özDEMİR. Kitapçından bir ara istersin canım kardeşim eğer merak edersen. Ya da yahudi merakına devam mı edersin karar senin karışamayız. Şimdilik…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder