1 Ocak 2016 Cuma

HERKESİ SEVEN dELİNin GÜCÜ...


 Sevgiyle değil öfkeyle isyan edenlerin arasında kalmak, ateşi ateşle söndürmeye çalışanların içinde elinde bir bardak su ile beklemek kadar komik. İlahi komedi...! Sen adamı öldürürsün.
   Dostum, bir düşünsene: Dünya'daki tüm savaşları bitirmek için her yere nükleer bomba atsan, elinde bir Dünya kalmazdı. Öyleyse kavgan kiminle...? İçimizdeki tüm savaşları bitirmeden dışarıdaki bu savaş bitmeyecek inan. Ve içimizdeki tüm savaşları bitirecek bir gün de elbet gelecek. İçimize sağanak yağmurlar yağacak. Buna tüm gücümle inanıyorum. Ne mi gücüm? Benim gücüm, hayal gücüm.
   Bir dakika kulak ver şimdi bu deliye. Belki sen de inanırsın bu hayale: Bir kitap içinde bir kitap. Biri, birinde saklı. Biri geçmişte(Kur'an), biri günümüzde(Levh-i Mahfuz) yazıldı. Gelecek ise ikisi arasındaki köprüyü kuran olacak. Ve ancak geçmiş ile gelecek birleştiğinde zaman duracak. Doğanlar ölümü, ölenler doğumu unutacak. Zamansızlığa uyanılacak.
Unutmamalı ki üst gerçekliğe(hakikat) dokunabilmektir uyanmak. Ve bu bağlamda zaman bir rüya, zamansızlık hakikattır. Zaman içinde dolaşan kimse, kim ise uyandım demesin. Dindigo'ya bir gidip gelsin.
Hepimize Selam ve Sevgiyle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder