1 Ocak 2016 Cuma

ZORUNLU OKSİJEN ORUCU
  Organize gruplar içinde yaşamayan ve yüksek çıkarlar için bile olsa özgürlüğünden taviz vermeyen kişilerin sesi, sanıldığının aksine kısık değildir. Bekledikleri bir haber olduğu için çok konuşmazlar o kadar. O haber geldiğinde kanat seslerini mutlaka duyarsınız...
   Onlar, yere yakın uçan kuş sürülerinin dünyasını anlamakta zorlanan asi kuşlardır. Aslında bu sorun, yalnız kuşlar oldukları için korkusuzca daha yükseklere çıkabilmelerinden kaynaklanır. Çünkü bu yükseklik onlara olaylara daha geniş bir bakış açısıyla bakabilmeyi sağlamıştır. 
   Şöyle ki bu yükseklik, dünyalarının ne kadar büyük ve kendilerinin de ne kadar küçük olduğunu görmelerini sağlarken savaşın anlamsızlığını onlara ispatlamıştır. Ve yine yüksekte yaşadıkları zorunlu oksijen orucu da ihtiyaçlarının zannettiklerinden daha az olduğunu onlara ispatlamıştır. Bu durum ile açlığın, alçaldıkça artan yapısını anlamışlar ve oburluğun prangalarından kurtulmuşlardır.
   Şimdi, bunların farkında olmayan eski sürülerine yüksek gerçeği nasıl anlatsınlar? Anlatılabilir mi gerçekten, herşeyi bildiğini zanneden kalabalık sürülere kavgadaki oburluk? Üst gök, yere indiğinde haberleri olur elbet.
   Sürü sürü kuşların uçmaya takatinin kalmadığı ve yerlerde süründüğü o zamana varmadan önce sizi sihirli etkisi altına almış o çok çok emin olduğunuz sürünüzü terk edip yüksekte yalnız uçmaya şimdiden alışın derim dostlar.
   Kanat lazımsa Levh-i Mahfuz 'da sizi bekler kanatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder