6 Eylül 2013 Cuma

Mutluluk Kaderiniz

                       MUTLULUK KADERİNİZ
     Barış geleceğin tek dinidir. Teknoloji de bu geleceğin habercisi. Değişim ise gelmemiz gereken noktaya doğru bizi sürükleyen canlılığın kan akışıdır. O noktaya yaklaşıldığında Levh-i Mahfuz bilgisi açılır, önümüze konur ve gören; gördüğünü anlamaya başlar. Hayatın hızlandığı bu çağda cevaba daha da yaklaşır böylece insanoğlu. Hâlâ okumadıysanız bile paniğe gerek yok. Vakti gelince okursunuz zaten. Hep düşündüğünüz gibi özelsiniz, bu doğruyu unutmayın yeter. Özel olduğunuzun kanıtı ise özünüzde saklı, el değmemiş hazinenizdir. Onu bulmak, zincirleri kırarak özgürleşmenizi sağlayacaktır.
     Bilmediğiniz; mutlu olmanın kaçamayacağınız kaderiniz olduğudur. Sizi mutsuz kılan, tüm bu anlayamadıklarınıza kızmanızın tek nedeni ise henüz kim olduğunuzu ve burada ne aradığınızı bilmemenizden başkası değildir. Her şeyin tepetaklak olduğu bugünlerde doğacak sürprizlere hazır olun. Değişin artık ve inançlarınıza müdahale edin. Düşüncelerinizi içinize yönlendirin. İç yapınızı güçlendirin. Unutmayın ki dışarıda fırtınalar kopsa da bindiğiniz geminin sağlamlığını içeriden anlarsınız ancak. Ne kadar su aldığına bakarak. Bilin ki hayatınızdaki soruları ve sorunları çözmek için, bakış açınızı değiştirmeniz yeter. Düşünün bakalım şimdi kimin bakış açısıyla bakıyorsunuz bu dünyaya? Kim size sizi anlattı da ona hemencecik inandınız böyle? Çocukluğunuza geldi sanırım bu saflığınız. Yeteri kadar sindirebildilerse de sizi, düşünmeye korkar halde yuvarlanmaktasınız demektir hâlâ çaresiz karanlığınızda. Sarsmalı öyleyse son bir kez daha sizi. Cevap verin bana. Fidanken zehirlenen bir ağaç; zehirlendiğini anlayacak kadar dokunabilir mi güneşin ışığına, o cılız yapraklarıyla? Yoksa çocukken dur diyemediğiniz büyükleriniz, kıramadıkları yanlış inanç zincirlerini sizin de mi boynunuza doladı? Bekleşen koyunlara mı çevirdiler sizin gibi arslan yavrularını?
     Hiç şüphesiz bir gerçektir ki inandıklarınız, sizi şekillendiren kimlik bilgilerinizdir. Acı çekiyorsanız şayet önce inançlarınızı sorgulayın. Korkmayın ve inandıklarınıza kendiniz karar verin artık hemen şimdi. Geç değil hiçbir gün uyanmak için. Çünkü geç kalmak yoktur hayatta; o gün doğmaya geciken güneş olmadığı gibi. Karanlık ise yanlış seçimler yaptıran sorgusuz kabullerinizin, güneşe uzanacak cesaretinizi kırmasıdır sadece. Ve dur demedikçe siz bu döngüye; kendini koyun sanan mutsuz bir arslan olarak öleceksiniz ve kaderinize kavuşmak için tekrar geri döneceksiniz. Selam olsun hepimize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder